HARJUJEN VÄLIIN VIRITETTY RAJATON JA VAPAA RUNOILEVA YHTEISÖ. RUNOUTTA VUODESTA 2009 ALKAEN.

perjantai 19. lokakuuta 2012

Päiväkirjamerkintöjä:


Pihtikatu 14 kuva:Lena Morgan
Aamupäivällä heittelimme palloa, tai runoilija heitti ja muusa-Pitkänen juoksi. Mietin: mahtavaa, kun on LSP-vapaavuoro, kirjoitan monta spontaania runoa tänään.Vapaaa - niin kuin oli lenkkisauna, tai talkoosauna, (ilmaiset limsat lapsille)  tai muuten vain erityinen saunavuoro kaikille, silloin joskus Liipolassa, Pihtikadulla. Vuororunoilu kuin saunavuoro torstaisin klo 18-19 sopii kyllä hyvin minulle. Blogi on aktiivinen saunavuoroilla. Silti ehdotan, että kerran kahdessa viikossa olisi vapaavuoro.



Odotin kovin vapaavuoroa. Minulla on vielä 1,5 tuntia aikaa, jos sattuisi runo tulemaan. En ehtinyt päivällä kirjottaa sitä, sillä herra Pitkänen järjesti aikamoisen hässäkän - muusa karkuteillä. No onneksi poika on tullut kotiin. Tunnemylly on ollut valtaisa. Tunteen vallassa on haasteellista kirjoittaa, eikä silloin ole aikaakaan, kun niin kovasti tuntee, kokee ja muutasellaista. Ei sitten muuta. Meinasin lähteä huomenna kirjamessuille, mutta onneksi AnnaLiisa kertoi, että ne ovat vasta viikon kuluttua. Miksei kukaan ole ollut vapaavuorolla lauteilla? Ettekö tykkää sekasaunasta?


5 kommenttia:

  1. Niin itsekkin ajattelin, että jotain kai syntyisi matkalaukkua purkaessa, pesukoneen linkouksia kuunnellessa, pihan syksyyn totutellessa, vaan ei.
    Aikaero vaivaa, ajasta irraan olo, kuin Billy Pilgrimiä aikoinaan.

    VastaaPoista
  2. ja suomen kielen oikeinkirjoituskin on hukassa...
    Piti sanomani: "ajasta irrallaan olo.."

    VastaaPoista
  3. Olo ajasta irrallinen
    ken ottaisi kiinni sen
    minkä muotoa ei mitata voi
    mikä viisarein kelloin soi
    ja lehdissä pihan puun
    kierrossa vuoden ja kuun
    vain lihoin ja luin ihminen
    voi kiinnittää itsensä säikeisiin sen.

    VastaaPoista
  4. Jes - syntyihä uusi runo, eka versio tossa yllä - kiitos chr - olit mun muusain tässä !

    VastaaPoista