HARJUJEN VÄLIIN VIRITETTY RAJATON JA VAPAA RUNOILEVA YHTEISÖ. RUNOUTTA VUODESTA 2009 ALKAEN.

torstai 20. syyskuuta 2012

summertime blues
tienpinnan musta aukko
imee ajatukset pois päästä
iron horseman

prätkä ohittaa tila-auton
kytkin alkaa luistaa
keski-ikäisten miesten
katseitten kulahtanut leikkaus

toisia marinoidaan vuosia
ennen uuniin laittamista
jokunen kaatuu edes
toinen saapas jalasssa5 kommenttia:

 1. Kaasutteleeko miehet elämänsä läpi? Sattui tällainen juttu: olimme teinin kanssa litlissä ja pari mopopoikaa siinä vieressä ja lähti niin tajaristi kaasuttelemaan, että mä huusin: elä poika isottele, ja kävikin niin, että toinen oli vielä paikallaan ja kuuli sen. Ja aiheutin kamalan nolon tilanteen, koska tämä kaasuttelija oli Se poika joka viheltelee teinin perään... no juu ja mistäs minä sen olisin voinut tietää.

  Mutta runoon: eka säkeistö - tulee fiilis: tahon ton mukaan. Toka säkeistö: ahaa onkin kyse kahdesta eri elämäntilanteesta / valinnasta.Kolmas säkeistö iskee minuun kuin metrin halko nyt. Hyvä runo. Diggasin.

  VastaaPoista
 2. Jotensakin hyvää äijämeininkiä tämä runo. Tai siis sitä kun toivoisi ettei olisi itse se jonka huomaa toisen olevan.

  VastaaPoista
 3. Tai siis sittenkin olen väärässä ja kaikki on justiin hyvä niin kuin runossa on todettu.

  VastaaPoista
 4. joo, sunnuntai ajelulla maaseudulla. kun ohittaissa tekniikka alkaa rakoilla, niin ku itsekkin. tälläinen itse ironinen runo. miesten maailmasta he he

  VastaaPoista
 5. Tämä varmastikin osin inspiroi minua Sokeria sataa tielle-runon kirjoittamiseen, olen huomannut, että jonkun runon vaikutus tulee ilmi vasta päivien päästä. En osanut kommentoida tätä tuoreeltaan, mutta se jäi soimaan; pidän Vinkun kuvaaman maailman tunnelmasta. Sama edellisen tekstin kanssa. "Keski-ikäisten miesten katseitten kulahtanut leikkaus" on erityisen mainiosti muotoiltu. :)

  VastaaPoista