HARJUJEN VÄLIIN VIRITETTY RAJATON JA VAPAA RUNOILEVA YHTEISÖ. RUNOUTTA VUODESTA 2009 ALKAEN.

torstai 7. tammikuuta 2010

Se luulee putoavansa

Se

luulee putoavansa

putoavansa

putoavansa

putoavansa


Ei putoa,

vaan tyylikäs läpimeno.

Tzup!

8 kommenttia:

 1. Tästä tulee mieleen - meikälle ainakin - henkilöhistoriaan liittyvät, joskus opitut, sisäistetyt, perityt katastrofitunnelmat, jotka käynnistyvät milloin mistäkin. Ei kuitenkaan yleensä ole kysymys muusta kuin normaalista elämänmenosta, välillä ylös, välillä alas ja pehmeästi lumihankeen - tzup!

  VastaaPoista
 2. Piti vielä lisäämäni, että tämä runo vaikuttaa hyvin lohdulliselta.

  VastaaPoista
 3. Sain vaikein työn eilen melkein valmiiksi. - No hyvä - se oli tarkoitettukin myös muille itsensä kansssa kamppaileville!

  VastaaPoista
 4. Juu, kyllä voin sanoa, että runossa on tunnelmat kohdallaan, minä ainakin pystyn samaistumaan ----

  tyylikäs läpimeno :)

  elämä on teatteria!

  VastaaPoista
 5. Runo on tehokas treenivälinen elämälle, mille tahansa, vaikka sitten työnteolle. Ei saa luovuttaa, vaikka miten tökkisi. Ihminen kun ei aina ymmärrä sitä, missä kohtaa kulkee. Ei luovuteta, ei ystävät!

  VastaaPoista
 6. Mistäs Terhille on tullut tunne että tässä joku olisi luovuttamassa. Treenit? - sitä ajatusmaailmaa käyttäen - niin meikäläinenkin on vasta 10000m juoksun ensimmäisessä kaarteessa. Saisikohan jo jotain virvoketta.

  VastaaPoista
 7. Aika hiljasta täälläki ollu.

  VastaaPoista
 8. Kaada jäävettä lasiin alkajaisiksi.
  Meidän perintömme on sotaveteraanien uljas lause, KAVERIA EI JÄTETÄ" muistetaan se. Muuta juuri ei tarvitsekaan muistaa, sillä kaikki Suomalaiset ovat veteraaneja. Kyllä, me olemme niiden tunteiden varasto jotka HE itse kokivat. Sisimpäänsä joutuivat varastoimaan. Sitten ihmettelemme mistä tuon ja tuon tietää.
  SEN TUNTEE, mikä on oikein.
  Erehtyminenkin on sallittua.

  VastaaPoista