HARJUJEN VÄLIIN VIRITETTY RAJATON JA VAPAA RUNOILEVA YHTEISÖ. RUNOUTTA VUODESTA 2009 ALKAEN.

perjantai 9. huhtikuuta 2010

Jos asiat olisivat menneet toisin...

12 kommenttia:

 1. Voihan... vallaton. Olen ihan myyty tai ostettavissa. Onkos tämä sitä kuvan ja sanan välistä dialogia?
  Oliskohan Laitilan Wirvoitusjuomatehdas kiinnostunut uudesta tuotteesta.

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla myöhäistä nyt enää lanseerata tätä tuotetta, kun anglosaksinen huumausaine on jo pehmentänyt kohderyhmän aivot, mutta kiitokset mainiosta ideasta.

  VastaaPoista
 3. Selvä kilpailijaetiketti sille joka on ruskeaa juomaa. Tämähän muistuttaa jo heti että on tehty lumesta ja jäästä ja on siis terveellistä ja raikasta kuin maamme laulu.

  VastaaPoista
 4. Mikä toi keltainen väri on? Viittaako se Ruottiin? Joisin tätä tuotetta, jos olis myytävänä. Africolahan kai on olemassa.

  VastaaPoista
 5. Viljapeltoa se keltainen ehkä lähinnä on, mutta pitäähän sen pitkän historiallisen kytköksen länteen myös jotenkin näkyä. Tästä runoblogin virallinen sponsorijuoma, se punaviinin lipittely saa väistyä uuden, tervehenkisemmän elämän tieltä.

  VastaaPoista
 6. niin, hyvällä tahdolla vääntämällä etiketistä saattaa löytää samankaltaisuutta Elovena-paketin/etiketin kanssa. Ja kun agri viitaaa maanviljelyskulttuuriin, niin voisko sitä riehakkaan törkeästi kuvitella että agricola sisältääkin terveellistä ja raikasta maitoa.

  VastaaPoista
 7. No ni, ja sitten siihen se elovenatyttöä vastaava suomipoika jolla on poninhäntä ja nokia kumpparit.

  VastaaPoista
 8. Pojalle vois tietysti laittaa vähän meikkiä ja kimallusta poskiin. Eihän tässä nyt mitään vanhanaikaisia olla, ajan trendejä on seurattava. Nokian kumppareiden tilalle kävisivät ne vaaleanpunaiset Reino-tossut.

  VastaaPoista
 9. Kyll vanha Miihkaeli kääntyis haudassaan, jos tietäis minkälaista brandiä hänen ciljustansa oikein wiritellään. (Min en o moksiskaan.)

  VastaaPoista
 10. Joo Reinotkin olis suomi imagolliset..

  VastaaPoista
 11. Näköjään aika vanha posti, mutta pakko kommentoida: Suomessa on todellakin ollut myynnissä kolajuomaa jonka nimi oli Agri-Cola ;)

  VastaaPoista