HARJUJEN VÄLIIN VIRITETTY RAJATON JA VAPAA RUNOILEVA YHTEISÖ. RUNOUTTA VUODESTA 2009 ALKAEN.

lauantai 10. huhtikuuta 2010

Se. Varma. Kotimainen.

11 kommenttia:

 1. Nyt Pega on uhkarohkeilla poluilla (fatva uhkaa). On kansallisia pyhiä arvoja - Elovenan lisäksi - esim. Turun sinapin ja Koskenkorvan etiketit. Mutta, heh, sinähän oletkin kotiutunut Pyhättömän mäelle.

  VastaaPoista
 2. Hyvin huomattu, pyhätön. Se oikeuttaa monenlaista, ehkä tämänkin etikettikohun.

  VastaaPoista
 3. Tää on huippuhauska. Tiesittekö muuten, että ko. elovenamainos on aikoinaan Karjalan myllyn nyk. Vaasan myllyn lanseeraama. Tämän kuvan alkuperäisversio oli maalattu isona Viipurin Tienhaarassa sijaitsevan myllyn seinään 1930-luvulla.

  VastaaPoista
 4. No niipä tietysti. Olishan tuo pitänt tietää.
  :))))
  Sitä ette tiedäkään, että Turun sinapissa oli alunperin Viipurin linnan kuva. Sillo joskus...muinoin.

  VastaaPoista
 5. Ihan totta? No oishan tuokin pitäny tietää.

  VastaaPoista
 6. No EI. Ei minull ole hajuakaan viipurlaisten sinapist.
  Se koko minun Agricola- juttuni sai alkunsa sinun omassa blogissasi pohtimastasi asiakirjoittamisen ja runouden "problematiikasta". Faktan ja fiktion flirttailusta, kuten asian ilmaiset. Joten - kiitos! siitä(kin) ideasta.

  VastaaPoista
 7. Nykkö sä vasta huomasit. Tämähän on selkeä yhteiskunnallinen kannanotto. Lehdistä olen lukenut jotta ministeri Vanhasen tärkein teko vaalikautena oli saada ingmanin maitojen rinnalle valion maidot prismaan :)

  VastaaPoista
 8. Joo, Vanhasta ei ensihätään löytynyt, niin piti käyttää Kataista korvikkeena. Vanhanen on tosiaan profiloitunut Valion miehenä.

  VastaaPoista
 9. Tästä voisi tehdä myös ilusan julisteen, jonka voisi levittää kaikkiin työpaikkaruokaloihin, päiväkoteihin ja kouluihin ruoka-aineympyrän viereen maitotuotteita mainostamaan. Ja limsa-automaatteihinkin vois laittaa ihan vaan maitoa, ei reikiintyis hampaat, ei lihois lapset.

  VastaaPoista