HARJUJEN VÄLIIN VIRITETTY RAJATON JA VAPAA RUNOILEVA YHTEISÖ. RUNOUTTA VUODESTA 2009 ALKAEN.

lauantai 14. tammikuuta 2012

Uudistustyö aloitettu


Hyvät ystävät!

Keittelin yökahvit sen kunniaksi, että olen tusannut tätä uutta ulkoasua. Se on edelleen prosessissa. Tänä yönä pääsin tähän saakka.

Pega - en voinnut käyttää kuviasi, koska ei näkynyt hyppyrimäkiä, enkä halunnut vaivata sinua näin nopealla aikataululla. Tuo ylätunnisteen maalauksellinen eli epätarkka kuva on itseni ottama, kelvatkoon se nyt alussa. Kuvaa voi muutenkin vaihdella. Jorman fb-sivulla oli mielestäni mukava kuva kesärautatiekiskoista. Mielestäni me kaikki voimme ottaa kuvia. Niitä voi sitten toimittaa minulle ja muokkailen ne ylätunnisteeseen sopivaksi.

Itselläni muuttui, ulkoasun myötä, myös "takahuone" eli kirjoituspuoli erilaiseksi ja mielestäni selkeämmäksi, kun malttaa perhetyä. En tiedä johtuuko se blogimallin muutoksesta vai onko se konekohtainen. Ilmoitelkaa! Jos jotain ilmenee voi soittaa tai laittaa sähkäriä, jos osaan auttaa.

No nyt jään sitten odottelemaan kommentteja.

Selkeys? Luettavuus? Informatiivisuus? (Sivupalkki ei ole vielä kokonaan valmis) Väritys? Taustakuva?
Tai mitä nyt mieleen tulee. Ihan reilusti vaan. Teen tätä aina kun joudan.

Toivottavasti tämä alkanut uudistustyö inpiroi niitä runoilijoita vastaamaan s-postikyselyyni, jotka sitä ei ole vielä tehneet!Lealiisa 13.1.12/kuva:Lasse

3 kommenttia:

 1. Terhonen, otin linkkiluettelosta pois sun blogisivut. Jahka alat taas bloggailla, niin ilmoita - laitan sivustosi sivupalkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin ja Vinku - Päihdekaksoset? en ole itse saanut sitä koskaan toimimaan - toimiiko toi linkki?

   Ja Kössi - sinun sivustosi, oliko se Kirjosieppo - sen voisi lisätä?

   Poista
 2. Yes, alku on hyvä, ja varsin lupaava.
  Kas,ja mutta, niin kuin on puhuttu pöytäkoneeni ei näytä blogipohjia lainkaan. Ihan on ilman kirjoja ja valkoista vain ( ei näy kirjat Tuulikinkaan blogissa).
  Mutta nyt kun olen katsonut LSPtä kahdelta eri läppäriltä, niin lupaavaltahan tuo näyttää. 17.3 tuumaisella näytöllä tekstiosa näyttää ahtaammalta, koska kirjoja näkyy enempi. Optinen harha. Pienemmällä näytöllä tätä "harhaa" ei näyttäisi olevan. Se siitä; hyvä se on.
  Banneri-idea on hyvä , joskin olisin toivonut että se ylettäisi koko sivun, kirjojenkin yli, mutta se ei liene teknisesti mahdollista. Sininen väri, hailakka??? joskin minun olisi parasta olla siitä vaiti puutteellisen värinäkökykyni vuoksi
  Pohjanmuutoksen johdosta Sitemeter katosi, mutta se voidaan asentaa uudelleen, jos on tarpeellista-
  Ja sitten yksi virhe:
  Lahti Sounds Poetryä eivät perustaneet Kivikari ja Pietiläinen. Kyllä he olivat Kantola ja Willman, silloin, hah.

  VastaaPoista