HARJUJEN VÄLIIN VIRITETTY RAJATON JA VAPAA RUNOILEVA YHTEISÖ. RUNOUTTA VUODESTA 2009 ALKAEN.

tiistai 1. tammikuuta 2013

vapaa pudotus tammikuun siniseen

Vuoden ensimmäisen päivän ilta on pimeä ja autotiet ovat puuroiset. LSP-blogi on sen sijaan saanut Terhin toimesta ihanan sinisen tammikuun värin. Palaan hetkeksi vielä viime vuoteen.

Ahkeroimme kaksi eri runoprojektia. Olimme mukana   ArtHäme - taideviikoilla kirjoittamalla kaupunkiaiheisia runoja - joka päivä uusi runo blogissa koko tapahtuman ajan. Tämä kokemus kolminkertaisti lukijamäärämme ja sen innoittamana teimme myös Talvipäivänseisaus runokalenterin joulukuussa. Lukijämäärät kasvoivat jälleen huomattavasti säännöllisen kirjoittamisen myötä. Parhaimmillaan blogilla oli 200 lukijaa päivässä.

Tästä voi päätellä, että myös sähköisiä säkeitä, blogeja on tarpeen markkinoida. ArtHäme-tapahtuman myötä pääsimme mukaan heidän markkinointiinsa ja joulukuisen kalenterin markkinoimme fb-tapahtumana. Muistutimme lukijoita joka päivä uudesta runosta.

Kaikkien kirjoittajien puolesta uskallan sanoa, että lukijamäärän kasvaminen ja erityisesti runojen kommentointi on aktivoinut ja kannustanut meitä. Kiitos kaikille! Tästä onkin hyvä jatkaa tähän uuteen vuoteen.

Nyt runoilijat vetävät henkeä ja kirjoittelevat kukin tahtomallaan tavalla tänne blogiin tekstejä, linkkaavat musiikkia tai kuvia. Jossain vaiheessa vuotta tulemme taas ulos täältä omasta kammaristamme. Nyt on aika muhitella ja makustella, aloitella kaikessa rauhassa vuotta 2013.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti