HARJUJEN VÄLIIN VIRITETTY RAJATON JA VAPAA RUNOILEVA YHTEISÖ. RUNOUTTA VUODESTA 2009 ALKAEN.

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Cow with the wings eli SIIPILEHMÄ

LahtiSoundsPoetry kiittää ja kannustaa ansioituneesta runotoiminnasta -   Minne SIIPILEHMÄ lentää 2014 -

SIIPILEHMÄ on lahtelaisen LSP-runoyhteisön tunnustuspalkinto ansioituneesta ja laaja-alaisesta ruohonjuuritason runotoiminnasta ja runoteoista. 

Tunnustus jaetaan aina, kun siihen on aihetta, kuitenkin niin, että tunnustuksen voi saada yksi yksilö tai ryhmä yhden kalenterivuoden aikana.

Tunnustus jaetaan jatkossa heinäkuussa, Suven ja runonpäivän tienoolla, johtuen siitä, että LahtiSoundsPoetryn enimmäinen kokoontuminen oli Eino Leinon päivänä 2009.

SIIPILEHMÄ on jaettu aiemmin kaksi kertaa. Vuonna 2009 runoilija Jorma Martikaiselle ansioituneesta kirjoitustyöstä ja yhteisöllisestä runotoiminnasta. Ja vuonna 2010 ansioituneesta, monitaiteellisesta runotoiminnasta Mari ”Runosika” Kanervaniemelle.
Siipilehmän jakamisesta, henkilön tai yhteisön ansioitumisesta päättää LahtiSoudsPoetry-runoyhteisö runoilijat Jorma Martikaisen ja Lealiisa Kivikarin johdolla.

Märehdittyään muutaman vuoden, käyskenneltyään runolaitumilla ruohon juuressa Siipilehmä on jälleen ottanut siivet alleen. Kenen luokse se lentää tuomaan kiitosta, iloa ja inspiraatiota runotekoihin?

Seuraa LSP-blogia ja sosiaalista mediaa FB - Jorma Martikainen, Lealiisa Kivikari  ja Twitter @LealiisaK

Cow with the wings- SIIPILEHMÄ -palkinnon on suunnitellut LahtiSoundsPoetrylle taiteilija Ta-Tanka Haiku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti